spot_imgspot_img

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΖΩΗ (φιλοζωική δράση)

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η πρώτη μας εκδήλωση ήταν το 2017 όταν καλέσαμε στις εγκαταστάσεις μας τον υπεύθυνο της Φιλοζωικής οργάνωσης «Δράση για την Άγρια Ζωή». Μας μίλησε για το καταφύγιο που συντηρούν στο Καλοχώρι και για όλες τις δράσεις τους σχετικά με την διατήρηση της άγριας ζωής στην ευρύτερη περιοχή. Τέλος, τα παιδιά ενημερώθηκαν για τους τρόπους που εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε.

CHARITY IDOLS (φιλανθρωπική δράση)

Εκμεταλλευόμενοι τους στενούς μας δεσμούς με την Ιταλία ζητήσαμε από τον κ. Bruno Redolfi να μας φέρει μία φανέλα της Πάρμα υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές της. Την φανέλα αυτή την παραχωρήσαμε στο Charity idols προκειμένου να μπει σε δημοπρασία για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Συγκεντρώθηκε το ποσό των 150€ το οποίο δόθηκε σε ένα νεαρό παλικάρι που χρειαζόταν άμεσα εγχείρηση. Παρόμοια κίνηση θα επαναληφθεί και στο μέλλον.

BABOOMAKI (οικολογική δράση)

Σε συνεργασία με τον εταιρεία Baboomaki που είναι χορηγός της Ακαδημίας μας, μοιράσαμε στους αθλητές μας καλαμάκια από μπαμπού προκειμένου να αρχίσουν να έρχονται σε επαφή με ποιο eco – friendly λύσεις και να καταργήσουν σιγά σιγά τα πλαστικά.

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ (φιλανθρωπική δράση)

Η Ακαδημία μας συμμετείχε τον Ιανουάριο του 2017 σε φιλανθρωπικό τουρνουά στην μνήμη της αδικοχαμένης Μαρίας Σ. και, φυσικά, προτίθεται να συμμετάσχει και σε οποιαδήποτε αντίστοιχη πρωτοβουλία της ζητηθεί.

ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ (life saving)

Κατά την διάρκεια των εργασιών του 2ου Calcio Camp είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με την Ομάδα Ελλήνων Διασωστών (επίσημα αναγνωρισμένων συνεργατών της Πολιτικής Προστασίας) οι οποίοι μας έκαναν μία λεπτομερή επίδειξη παροχής ΚΑΡΠΑ σε άτομα που κινδυνεύουν.

FOLLOWGREEN (οικολογική δράση)

Το Followgreen είναι μία ψηφιακή πλατφόρμα που φέρνει σε επικοινωνία τους Δήμους της χώρας με τους δημότες τους δίνοντας κίνητρα για να συμμετέχουν στην Ανακύκλωση. Σε γενικές γραμμές, μέσω της πλατφόρμας ο δημότης ενημερώνει τον Δήμο του για το ύψος της ανακύκλωσης που έχει κάνει, κερδίζει αυτόματα κάποιους πόντους τους οποίος στην συνέχεια μπορεί να εξαργυρώσει με δώρα ή εκπτώσεις σε επιχειρήσεις του δήμου. Αποφασίσαμε να στηρίξουμε το εγχείρημα δίνοντας σημαντική έκπτωση σε δημότες του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (κοινωνική δράση)

Το τέλος της σεζόν 2019 – 2020 βρήκε την χώρα σε κατάσταση καραντίνας λόγω του ιού COVID – 19. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές της χώρας έδωσαν μεγάλη μάχη και τα κατάφεραν. Θέλοντας να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ αποφασίσαμε να κάνουμε μία μεγάλη προσφορά προς τον Σύλλογο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Παπανικολάου. Συγκεκριμένα, προσφέραμε δωρεάν συνδρομή για την επόμενη σεζόν (2020 – 2021) για όλα τα παιδιά των εργαζομένων στο Νοσοκομείο! Παράλληλα, ¨τρέξαμε¨ και μία διαδικτυακή καμπάνια με παιδιά της Ακαδημίας να σχηματίζουν με τα χέρια του καρδιές ως ένδειξη της αγάπης μας προς αυτούς!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Newsletter

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ