spot_imgspot_img

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Strikers ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2014. Ιδρυτής της ο μέχρι σήμερα Πρόεδρός του Δ.Σ. κ. Ιωάννης Μαλέογλου ενώ την ιδρυτική της διακήρυξη υπέγραφαν 21 μέλη.

Αρχικά χρώματα της ομάδας ήταν μπλε και μαύρες ρίγες. Μετά τις πρώτες δύο σεζόν επιλέχθηκαν τα σημερινά. (μπορντό – γαλάζιο). Πρώτο όνομα – το οποίο απορρίφθηκε σχεδόν άμεσα – ήταν «Τσακαλάκια»

Πρώτη έδρα ήταν οι αθλητικές εγκαταστάσεις Planet ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2015 μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις Επίσκυρον (σήμερα ονομάζονται Athletic Park).

Ημερομηνία – ορόσημο η 20/03/2016 όταν και η ομάδα έδωσε τον πρώτο της αγώνα κόντρα στους Shooters. Τότε είχαμε 8 παιδιά…

Σημαντική ημερομηνία η 30/05/2017 όταν και σε συνεργασία με την Italian Soccer School διοργάνωσε το 1ο Calcio Camp (ακολούθησε άλλο ένα την επόμενη σεζόν ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα)

Την σεζόν 2019 – 2020 ξεπεράσαμε τα 70 παιδιά (χωρισμένα σε 5 τμήματα) ενώ δύο τμήματα της Ακαδημίας (Κ10 και Κ12) έλαβαν για πρώτη φορά μέρος στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ.

Το 2022 η ακαδημία έχει φτάσει πλέον κοντά στα 100 παιδιά και έχει αρκετά νέα αγωνιστικά τμήματα όλων των ηλικιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Newsletter

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ